HTML

Cucina della Giraffa

Lelkes szárnypróbálgatások Gasztronómiában, avagy: meg tudom enni, amit főztem? :-)

Címkék

Zsiráf Images

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Linkblog

2014.04.21. 11:48 giraffa

Húsvéti saláta

Címkék: saláta

sali.JPGHozzávalók:

füstölt főtt tarja, sovány

5-6 főtt tojás

5-6 szem hónapos retek

4-5 csemege uborka

1 nagy doboz tejföl

2 kávéskanál torma

só, bors

piros arany

 

Ahogy én csinálom: 

Apró kockákra vágom a tarját, a retket, az uborkát, a tojás fehérjét. Dresszing: a tojás sárgáját kiveszem, és miután összetörtem villával, a tejfölhöz keverem, majd jöhet hozzá a torma, a fűszerek. Ezt ráöntöm a kockára vágott hozzávalókra, simára dolgozom a tetejét, és elteszem a hűtőbe állni. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zsirafkonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr26065789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása