HTML

Cucina della Giraffa

Lelkes szárnypróbálgatások Gasztronómiában, avagy: meg tudom enni, amit főztem? :-)

Címkék

Zsiráf Images

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Linkblog

2009.01.18. 19:06 giraffa

Zöldborsófőzelék sült virslivel

Címkék: főzelék főétel diétás

Az egyik főzelék a kettőből, amit szívesen eszek (a parkáp főzelékhez még gyűjtöm a rutint).

Kell hozzá (2 személyre):

1 üveg zöldborsó (7 dl-es)
4 dkg liszt
kb. 1 dl tej
só, cukor, olaj,  petrezselyemzöld

Ahogy én csinálom:

Négy evőkanál olajon a lisztet fehéredésig pirítom, felöntöm a leszűrt zöldborsó levével. Sót, pici cukrot adok hozzá, aztán a tejet, majd a zöldborsót. Petrezselyemzölddel ízesítem. Ha nagyon sűrűre sikerül, tejjel még tudok korrigálni.

Baromfivirslit sütök ki hozzá, szerintem azzal tökéletes.

Dzsipó tetszésindex:   4,5

Szerintem:                      4,5

DIÉTA FAKTOR:  kenyér nélkül nem veszélyes.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zsirafkonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr38885831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása