HTML

Cucina della Giraffa

Lelkes szárnypróbálgatások Gasztronómiában, avagy: meg tudom enni, amit főztem? :-)

Címkék

Zsiráf Images

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Linkblog

2015.01.07. 18:59 giraffa

Bögrés meggyes

hozzávalók / 6 adag

elkészítés

  1. A lisztben elkeverjük a sütőport, hozzáadjuk a cukrot, a tojást, a tejet és az olajat.
  2. Egy tálba egy kis lisztet teszünk, és megforgatjuk benne a meggyet. (Én egy lezárható műanyag dobozban szoktam összerázni.)
  3. Kiolajozott, zsemlemorzsával megszórt tepsibe öntjük a tésztát, és rászórjuk a meggyet. (Nem kell belenyomkodni.)
  4. Előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • tepsi mérete: 20x30 cm

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zsirafkonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr937051309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása