HTML

Cucina della Giraffa

Lelkes szárnypróbálgatások Gasztronómiában, avagy: meg tudom enni, amit főztem? :-)

Címkék

Zsiráf Images

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Linkblog

2014.12.30. 10:35 giraffa

Lencsefőzelék kolbásszal

Címkék: főzelék

hozzávalók / 4 adag

 

elkészítés

  1. A lencsét alaposan átmossuk és hideg vízbeegy éjszakára beáztatjuk.
  2. Másnap annyi vízben tesszük fel főzni, ami éppen ellepi.
  3. Beletesszük a kolbászkarikákat és a babérleveleket is és fedő alatt puhára főzzük.
  4. Sózzuk, beleteszünk egy kevés cukrot és egy kanál ecetet is. Ha a lencse megpuhult, akkor készítünk egy hagymás-paprikás rántást és berántjuk a főzeléket.
  5. Forralunk rajta egyet, belekeverünk még egy fél doboz tejfölt és tálalhatjuk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zsirafkonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr497022123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása