HTML

Cucina della Giraffa

Lelkes szárnypróbálgatások Gasztronómiában, avagy: meg tudom enni, amit főztem? :-)

Címkék

Zsiráf Images

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Linkblog

2014.08.12. 13:42 giraffa

Tökfőzelék

1 kg fagyasztott tökből 

Ahogy én csinálom:

fagyott állapotban teszem a lábasba, esetleg pici víz alá Ha már kicsit kiengedett akkor takarékra veszem. Ha ki van engedve onnan kb 15 perc kell neki, hogy megfőjön. Sózom, és cukrot, meg ecetet teszek hozzá. Csinálok egy vöröshagymás, fehér rántást, és beleöntöm. A végén két kanál tejföl, és a kapor. Összeforr és kész.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zsirafkonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr976597839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása