Hozzávalók (egy kisebb tepsihez, 3-4 adag):
6 db csirkecomb
4-5 nagyobb krumpli
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
só, bors, őrölt kömény
curry fűszerkeverék
A húst alaposan megmossuk, a burgonyákat, hagymát meghámozzuk, majd karikákra vágjuk.Tepsibe tesszük az olajat, mehet bele a burgonya (max. 2 sorban), megszórjuk őrölt köménnyel, sózzuk, és kézzel kicsit átforgatjuk.Rátesszük a hagyma szeleteket, és a vékonyra szelt fokhagymát is.Erre tesszük a csirkecombokat, amiket kicsit bedörzsölünk mind két oldalán sóval, borssal, curry keverékkel.Alufóliával letakarjuk és előmelegített 200 C fokos sütőbe mehet 60 percre, majd levesszük a fóliát és a legnagyobb fokozaton szépen megpirítjuk (még kb. 20 perc).