Egyik legegyszerűbb, összedobálós gyorsésfinom és még laktató is.
Kell bele (2-3 személyre):
1 kg krumpli
3-4 pár baromfi virsli
3-4 fej hagyma
2 ek. olaj
fűszerpaprika
gulyáskrém
só, bors
Ahogy én csinálom:
Az olajon üvegesre pirítom a hagymát, majd levéve a tűzről hozzáteszek kb. 1 evőkanál fűszerpaprikát,
sózom-borsozom, majd felöntöm úgy 3-4 deci vízzel. Beledobom a jól megmosott, felkockázott
krumplit, és fedő alatt közepes lángon puhítom, kevergetem, nehogy leégjen a hagyma. Mikor már majdnem kész a krumpli, rádobom a felkarikázott virslit. Pár perc, és kész is.
Dzsipó tetszésindex: 4
Szerintem: 4
DIÉTA FAKTOR: egyáltalán nem fogyis.